Gressklipping

Vi har maskiner til leie for klipping av gress, alt fra små områder til større områder. Både for kort og høyt gress. Maskinene er i proff serien til Husqvarna.

Husqvarna LB 553S

LB 553S er en pålitelig, robust BioClip®-maskin, konstruert for krevende, profesjonell bruk. Konstruert med fokus på å oppnå best mulig ergonomiske egenskaper for brukeren, samt godt klipperesultat også i fuktig vær. Håndtaket og styremekanismen har effektiv vibrasjonsdemping, og den sentrale klippehøydereguleringen er fjærbelastet for å gjøre reguleringen så enkel som mulig. Maskinen er selvgående, med forhjulsdrift for optimal håndtering. 

Spesifikasjoner:

Klippesystem: BioClip
Motor: Honda 4,4hk
Framdrift: 4.8 km/h
Klippebredde: 53 cm
Klippehøyde min: 27 mm
Klippehøyde maks: 65mm
Vekt: 35 kg

Husqvarna 525D

Dieseldrevet frontklipper med høy kapasitet og fabrikkmontert førerhus som gir uslåelig manøvrerbarhet og produktivitet på komplekse og trange steder, så vel som på større flater. Den profesjonelle transmisjonen gir ukompromittert trekkraft og stabilitet i skråninger. Maskinens kompakte størrelse og høye transporthastighet gjør den egnet for både stasjonære og mobile anvendelser hos kommuner, entreprenører, boligbyggelag, osv. Takket være det frontmonterte klippeaggregatet har brukeren perfekt oversikt over arbeidsområdet. Dette betyr optimaliserte klipperegenskaper og tilgjengelighet under benker og busker osv. Tilbehør som klippeaggregat, slagklippeaggregat/beitepusser, snøfreser og førerhus gir øket produktivitet året rundt. Førerhuset er vibrasjonsdempet fra chassiset, noe som gir betydelig mindre vibrasjon og støy. Det romslige førerhuset har dører av glass, frontrute på taket og Grammar-sete. Samlet gir dette økt førerkomfort året rundt. Førerhuset er fullt utstyrt med LED-arbeidslys, veilykter, varmeapparat, varsellys osv.

Spesifikasjoner maskin:

Motor: Kubota 25hk
Framdrifts hastighet: 18 km/h
Fremdriftssystem: Hydrostat
Bredde:  125 cm
Høyde: 200,8 cm
Vekt: 907 kg

Spesifikasjoner Klippeaggregat:

Klippesystem: BioClip/bakutkast
Klippebredde:
Klippehøyde min: 30 mm
Klippehøyde maks: 122 mm

Spesifikasjoner Slagklipper/beitepusser:

Klippesystem: BioClip/mulching
Klippebredde: 120cm